Beauty

Eye & Brow Maestro van Giorgio Armani

Beauty gaat tegenwoordig hand in hand met mode. Tijdens een Chanel show wordt bijna net zo snel naar de nagellak gekeken als naar de kleding en een outfit is niet compleet zonder een bijpassende lipstick. Daarom vind je bij ons iedere week dé beauty musthave van de week. 
 
Eén product dat alles doet, dat je snel en foutloos kunt aanbrengen en dat goed blijft zitten. Dat klinkt bijna onmogelijk, maar wij hebben hem gevonden! De nieuwe crème oogschaduw van Giorgio Armani is namelijk multifunctioneel: je kunt de Eye & Brow Maestro namelijk niet alleen als eyeliner gebruiken, maar hij kan ook als oogschaduw worden aangebracht, hij kan de wenkbrauwen en de haarlijn bijtekenen én hij kan het gezicht modelleren. 
 
Eye & Brow maestro Giorgio Armani
 
Wat is nou het geheim van de Eye & Brow Maestro? Dat is de waterproof crèmeformule. Die heeft namelijk een transformatiestructuur. Wat houdt dit in? De crème wordt geleverd in vaste vorm, maar zodra je hem aanbrengt wordt hij vloeibaar en vervolgens fixeert hij zich tijdens het hechten. Hij verandert dus opnieuw in een vaste vorm. 
 
 
De Eye & Brow Maestro is verkrijgbaar in negen verschillende, subtiele tinten: van blond tot bruin en van kastanjebruin tot ros. Voor iedereen zit de juiste kleur er dus bij. Alle tinten kunnen gebruikt worden als oogschaduw voor het haar. Tint 5 kun je ook gebruiken als contouring. 
 
 
De oogcrème breng je aan met een speciale tool. Met het borsteltje breng je de wenkbrauwen in model en met het platte, schuine kwastje aan de andere zijde kun je heel precies een lijntje eyeliner tegen de wimperrand aan tekenen. Ook kun je hem gebruiken om oogschaduw op het ooglid aan te brengen. 
 
 
We moeten nog even wachten op dit fijne product, maar vanaf september kun je de Eye & Brown Maestro kopen bij de Bijenkorf Amsterdam en Den Haag. De oogcrème is verkrijgbaar voor € 35 en de applicateur eyeshaper kost € 21.
Deel dit artikel
Back to top