Beauty

How To: Diane Kruger's vlecht-in-vlecht

Zoals als zal Diane Kruger er weer waanzinnig uit op de rode loper bij de "The Bridge" premiere maandagavond. De actrice weet altijd speels met mode te zijn en er spannend maar laid-back uit te zien.
 
We zijn weg van haar Mary Katrantzou jurk van de FW14-15 collectie en haar Charlotte Olympia clutch. Maar haar bijzondere hairdo steelde echt de show en wij willen deze 'do recreëren.
 
We zijn geintrigeerd omdat we altijd denken dat we iedere soort vlecht, knot, staart en alles doorelkaar wel hebben gezien. But no, de haarstyliste van Diane laat ons zien dat een inception-vlecht nog niet was bedacht en nu vragen we ons af waarom we hier niet eerder op waren gekomen.
 
 
1.Kylee Heath vertelt dat ze eerst een structurerende spray in het natte haar van Diane heeft gestrayed en slordig heeft geföhnt. Daarna heeft ze een scheiding van de bovenkant van haar linkeroor over haar hoofd naar het rechteroor getrokken. Daarna heeft ze een middenscheiding gemaakt en de twee delen (voorkant rechts en voorkant links) weg geclipt. 
 
2.Toen heeft ze het achterste haar wat los hangt in drieën gedeeld. Het middelste deel een soort driehoek zodat het haar aan de rechterkant en linkerkant ook weg kan worden geclipt. Toen heeft ze een French braid gemaakt (wordt soms ook een Dutch braid genoemd) met het deel wat op een driehoek lijkt en et met een doorschijnend elastiekje bevestigd. 
 
3.Daarna heeft ze het haar wat ze haar weggeclipt los gelaten en hiermee een lossere vlecht gemaakt. Deze heeft ze ook bevestigd met een doorzichtig elastiekje en haarspray over de hairdo gespayed. 
 
 
 
Deel dit artikel
Back to top