Winnen

WIN: stoere items van Bandhu t.w.v. € 220,-

Vanuit de gedachte dat een product een unieke en eigen persoonlijkheid moet uitstralen, richt Bandhu zich op accessoires met een betekenis. “Op het eerste gezicht moeten de sieraden en klein lederwaren vooral simplistisch en esthetisch zijn, waardoor je er verliefd op wordt," vertelt oprichter Viona van Dijk.
 
Bandhu betekent vriendschap, vriend en beschermer in het oude Sanskriet. “Ik wilde graag dat mijn collectie een herinnering bij mensen oproept, zegt Viona van Dijk. "Elk sieraad is uniek doordat elk sieraad met de hand wordt ingelegd met unieke stukjes re-used leer. Daardoor is jouw Bandhu altijd uniek en van het moment en de herinnering die je daaraan verbonden hebt.”  
 
De Bandhu collectie bestaat uit duurzame armbanden kettingen en sinds kort ook een lederen clutch en travel wallet. Onder de reislustige bloggers en fashionable vrouwen is vooral de travel wallet een gewild item uit de collectie.
 
Ondanks het slechts 3-jarige bestaan is Bandhu bekend bij bloggers en unieke sieraden boutiques. Ook is de liefde voor het merk de grens over gegaan naar België, Italië, Spanje, Denemarken etc. Onder andere ModeRosa van Moderosa.whatstrend.com, Anna Rike van www.annarike.com, Sofie Valkiers van Fashionata.be en Erika Boldrin van Myfreechoice.net, en nog meerdere zijn fan van het sieradenmerk.
 
WIN
Wil jij kans maken op mooie items van dit stoere merk? Wij geven de volgende items weg: 

Union Bracelet - Grey/Beige Snake - Silver t.w.v: €49,00

 
Travel Wallet - Big Croco - Black t.w.v €69,00
Vinyasa Bracelet - White Lizard - Silver t.w.v €59,00
Tiny Bar Necklace - White Lizard - Gold t.w.v €39,00 

Wat moet je doen om te winnen? Niet veel! Vul hieronder de velden in en wie weet maken we jou over een paar weken wel blij met een van de items. Good luck! 
Deel dit artikel
Back to top