Fashion

Winnares S.Oliver Winactie Shopt voor 600,-

Weten jullie nog dat we een speciale moederdag winactie hadden met s.Oliver? Twee gelukkige winnaars wonnen een luxe dagje shoppen bij de winkel van s.Oliver in Maastricht met hun mama. Onze eerste winnaar was enorm gelukkig met deze prijs en vertelt over haar heerlijke dag:

 
Na een prima treinreis komen we aan in ons hotelkamertje van hotel Beaumont. Meer tijd om de kamer te inspecteren dan het ploffen op de bedden hebben we niet, want niet veel later hebben we een afspraak bij het s.Oliver filiaal. Met toch wat kriebels in onze buiken lopen we door het mooie Maastricht naar de winkel, waar een geweldig ontvangst met champagne ons staat te wachten. Zelfs een heuse cheque wordt ons overhandigt en dan weten we, het is geen droom, het is echt! 
 
 
Een beetje overrompelt en zonder duidelijk plan halen we uit allerlei rekken leuke jurkjes, shirtjes, noem maar op. Na de eerste paar pas-sessies krijgen we toch wel behoorlijke trek en besluiten we al het leuks alvast achter te laten hangen, zodat we lekker sushi kunnen gaan eten bij Sashimi naar aanraden van een s.Oliver medewerkster. Die avond pakken we nog een terrasje op het Vrijthof en vallen na aankomst op de hotelkamer als een blok in slaap. Die-hard shoppen is een echte topsport. 
 
 
Die ochtend beginnen we met een heerlijk ontbijtje bij Beaumont. Vandaag gaan we de 600 euro shoptegoed uitgeven, spannend! We vervolgen onze weg naar de s.Oliver winkel waar er weer heel wat gepast wordt. We worden langzamerhand pro’s in het afgaan van al de rekken in de winkels. Steeds ontdekken we weer iets anders wat toch ook echt even gepast moet worden. Na ongeveer 6 uur in totaal geshopt te hebben, zijn we er eindelijk uit. Klaar om de broeken, schoenen, jurkjes, shirtjes af te rekenen. Met beide een nieuwe rugzak, vol met onze andere aankopen en met een totaal nieuwe outfit aan verlaten we heel gelukkig en nog met lichtelijk ongeloof de s.Oliver winkel. Woh, wat was dat leuk!
 

Deel dit artikel
Back to top