Fashion

Tips & trucs voor online shoppen in Europa

Wij shopten de leukste musthaves bij Europese webshops en testten de betaalmethode PayPal. En we hebben goed nieuws, want als jij nu ook een PayPal account aanmaakt, maak je kans op 100 euro shoptegoed! Lees dus snel verder.

Natuurlijk zijn er in Nederland ontzettend veel leuke webshops, maar zo nu en dan wijken we toch uit naar een buitenlandse shop. Want sommige musthaves zijn in Nederland simpelweg niet te vinden. Zo shopten wij een superstoere longline blazer bij Asos.com en een übercoole handcuff bij &OtherStories.

Bestellen bij buitenlandse webshop veel gedoe? Nee hoor, met een PayPal account is dat heel gemakkelijk, want invullen van betaal- en adresgegevens is totaal overbodig met een PayPal account. Je hoeft bij een betaling namelijk alleen nog maar je emailadres en wachtwoord in te vullen. Dat kan op je laptop of je tablet, en natuurlijk ook probleemloos op je mobiele telefoon.

Maak dus snel een account aan, des te meer tijd blijft er over om nóg meer leuke webshops af te struinen. Wij scoorden deze coole musthaves in de volgende Europese webshops:

Asos.com
Een gigantisch aanbod, gunstige verzendkosten én je kunt er met PayPal betalen. Zoals je vast wel weet is Asos.com een van onze favoriete webshops en we plaatsen dan ook regelmatig een order bij de Britse webshop. Deze coole items schaften wij onlangs aan:

LONGLINE blazer Asos Asos wide leg trousers

Longline blazer via Asos.com, € 77,46                                                       Reclaimed Vintage Wide Leg Trousers via Asos.com, € 67,60

&OtherStories.com
De grote zus van H&M bestaat nu ruim anderhalf jaar en vanaf het begin af aan zijn wij grote fans. De Zweedse webshop verkoopt luxe en unieke items, van goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. Vanaf dit najaar kunnen we eindelijk een &OtherStories store in Amsterdam verwelkomen, maar tot die tijd shoppen wij maar al te graag online in de webshop.

rhinestone handcuff & other stories 

Rhinestone handcuff via Stories.com, € 19                                                Reptile Shoulder Bag via Stories.com, € 65

Topshop.com
Oke, de collectie van Topshop kún je wel in Nederland shoppen, want in de Bijenkorf zit namelijk een kleine shop-in-shop van de Britse modeketen. Maar tegen het enorme aanbod van de webshop kan deze shop niet op. 

 
Leren rugzak via Topshop € 130,-                                           Ponyhair slides via Topshop € 68,-

The Outnet
Is er iets fijner dan designer items shoppen in de sale? NEE! Daarom mag webshop The Outnet niet ontbreken in ons online shopavontuur. Ook hier is het super easy met PayPal te betalen en wij gingen voor deze mooie items van Acne. 

 
Lange blouse van Acne € 96,80 (sale prijs)                                         Grijs shirt van Acne €113,74 (sale prijs)


WIN
Ook enthousiast geworden over PayPal? Dat komt goed uit, want wij mogen deze week namelijk 3 x 100 euro shoptegoed weggeven aan nieuwe gebruikers van de online betaalmethode! Het bedrag wordt direct op je account gestort zodra de winactie afloopt. En het enige wat je hoeft te doen is even je gegevens in te vullen. Maak dus snel een account aan! Over twee weken gaan we weer shoptegoed weggeven, dus houd Fashionscene in de gaten de komende tijd! 

Deel dit artikel
Back to top