Travel

Buon Giorno Espressobar

Buon Giorno Espressobar biedt Amsterdam-West een goed koffieadresje. In de ‘opkomende wijk’ de Baarsjes opende Dries Boussatta in 2010 de eigentijdse espressobar waar de gasten in een huiskamersfeer relaxt kunnen koffiedrinken. Buon Giorno Espressobar richt zich een brede doelgroep. Jong en oud, student of werkend, stellen en gezinnen; iedereen is welkom.
Het interieur werd ontworpen designer Diego Alonso. Hij combineerde het koffie- en huiskamergevoel tot een sfeervolle ruimte waarin comfortabele stoelen en banken zijn geplaatst. Het patroon van de koffieboon werd in de hele venue toegepast en geeft de zaak een eigen uitstraling.
Buon Giorno Espressobar doen niet aan voorverpakte spullen. Zij serveren goede koffie van continue kwaliteit en verse panini’s, gebak en fruitssmoothies. De zelfgebrande bonen voor grootverbruikers – 250 grams en kiloverpakkingen – worden ook in de zaak verkocht. De espressobar is dagelijks geopend en wordt druk bezocht. En gezien de grote mix aan publiek, blijkt dat het coffeeconcept een schot in de roos is.
Buon Giorno Espressobar
Admiraal de Ruijterweg 23-27
1057 JT Amsterdam
+31 (0)20 4890436
www.buongiorno-espressobar.nl
TEKST: PAULA PLANTINGA
FOTOGRAFIE: JIM ELLAM
VENUEZ Hospitality & Style magazine

Deel dit artikel
Back to top