Travel

Sorel’s Midtown Bar and Lounge

Amsterdam - In het Amsterdam Marriott Hotel vind je ‘Sorel’s Midtown Bar and Lounge’. Zowel het interieur als de kaart van Sorel’s Midtown Bar and Lounge is geïnspireerd door Agnès Sorel, de roemruchte maîtresse van koning Karel VII van Frankrijk. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat biedt Sorel’s Midtown Bar and Lounge een menu gebaseerd op vier thema’s: Clubs, Curries, Classics en Cookies & Cream. De signature ‘Soreltini’ cocktail mèt diamant doet de naam eer aan.
Agnès Sorel was de eerste vrouw die de diamant als sieraad droeg en staat ook wel bekend als Dame de Beauté. Sorel’s Midtown Bar and Lounge ademt de sfeer van deze legendarische dame. Denk hierbij aan paars-, goud- en bruintinten in combinatie met hippe verlichting, een strakke bar en pilaren die opvallen door het overweldigende gebruik van diamanten.
Sorel’s Midtown Bar and Lounge bevindt zich op de begane grond en grenst aan de lobby van het Amsterdam Marriott Hotel. Een heerlijke bar en lounge in het hart van de stad. Je kunt hier natuurlijk ook gebruik maken van WIFI.
Geheel in stijl met de inspiratiebron wordt er ‘Soreltini’ geschonken. Dit drankje geeft een compleet nieuwe twist aan ‘Vodka on the rocks’, niet alleen door de smaak, maar ook door de diamant onder in het glas! Heb je er een gevonden dan kun je diamant laten certificeren door ‘Coster Diamonds’ één van Amsterdams bekendste diamantspecialisten.
Sorel’s Midtown Bar and Lounge
Stadhouderskade 12, Amsterdam
Open: maandag t/m zondag van 10.00-01.00 uur
www.marriott.com
hotspot Bungalow 8

Deel dit artikel
Back to top