Travel

Little Soho

Internet - Little Soho is een waar shoppingparadijsje voor vrouwen die houden van eye-catchers. In deze snelgroeidende webshop van Hollandse bodem vind je kleding en accessoires van bekende en opkomende boetiekmerkjes uit internationale stijlsteden als Los Angeles, New York, Parijs, Londen, Milaan en Buenos Aires.
Het aanbod laat zich het beste vergelijken met een snoepwinkel: verleiding alom! Een mix van bekende boetiekmerkjes en labels die je nog nooit eerder in Nederland bent tegengekomen. Zo vind je er jurkjes van Halé Bob en Michelle Jonas, second skin luxury basics van Manila Grace, slangenleren clutches van Angel Jackson, exotische verensieraden van AH Jewelry, de boho chic tassencollectie van Rocio Martinez, en de meest verrukkelijke collectie bikini’s, kaftans en strandjurkjes van merken als Melissa Odabash, Vitamin A, Lotus London en TCN by Totón Comella.
Little Soho is inmiddels een geliefd adresje bij sterren, stylistes en de fashion forward. Maar oprichters Monique Hullegie (33) en Hélène Terrahe (31) hopen álle vrouwen te inspireren dat er naast geliefde basics ook blikvangers nodig zijn, want één goed gekozen blikvanger tilt je look én humeur van gewoon naar geweldig. Kijk op LittleSoho.nl!

Deel dit artikel
Back to top