Travel

Qbic Hotel

Amsterdam - Qbic is een innovatief concept dat zich richt op de nieuwe generatie reiziger, die even wil ontsnappen aan het hoge tempo en het lawaai van de stad in deze tijd. Qbic biedt sfeer, ruimte, licht en instant convenience op een volstrekt eigen wijze.
Centraal in het designconcept van Qbic staan de kubusvormige verblijfsruimten die de toepasselijke naam Cubi dragen. Iedere Cubi is zeven m2 groot en heeft een verbluffend praktische indeling met mooie materialen. Ondanks de beperkte ruimte heeft iedere Cubi een ‘living room’, extra lang Hästens bed, Philip Starck design badkamerelementen, televisie, radio, draadloos internet en een ingenieuze work and diner set. Volop luxe dus. Een belangrijk element in de room is de verlichting. Met één druk op de lichtknop kies je zelf de sfeer die het beste bij je stemming van het moment past. De aanwezige instant ledverlichting maakt een groot aantal sfeervolle kleurcombinaties mogelijk.
De trendy en warme lobby is in ieder Qbic hotel anders, omdat elke keer andere talentvolle aankomende designers. Feran Thomassen is verantwoordelijk voor de lobby in dit hotel. In de Grap and Go Corner kun je biologische food and beverage, maar ook producten als tandenborstels, opladers, telefoonkaarten, magazines of condooms vinden. Ook goed om te weten: je betaalt alleen voor wat je nodig hebt en de hotels zijn rookvrij. Qbic hanteert bij boekingen het ‘early bird’ principe waardoor prijzen voor een overnachting kunnen variëren van € 39 tot € 139.

Qbic Hotel Amsterdam
Strawinskylaan 241
1077 XX Amsterdam
+31(0)20- 4703246
www.qbichotels.com
info@Qbichotels.com

M 24 hrs
D 24 hrs
W 24 hrs
D 24 hrs
V 24 hrs
Z 24 hrs
Z 24 hrs

Deel dit artikel
Back to top