Travel

Blijburg aan zee

Amsterdam - Blijburg is een strandpaviljoen en een wintercafé op een prachtig strand aan het IJsselmeer. Het is een heerlijke plek om te genieten van de zon, uit te waaien en een duik te nemen. De chefs laten zich inspireren door muziek en koken elke week in een ander thema van een land. Van Argentinië tot Japan of de Balkan, op Blijburg beleef je een culinaire reis rond de wereld.
Op zondag pakken de chefs uit met een mooi brunchbuffet. Voor kleine of grote kinderen maken de chefs van Blijburg graag een grote stapel pannenkoeken of wentelteefjes. In de avond is er een dinerbuffet en zijn er tapas, elke week weer andere smaken uit spannende landen op het ritme van mooie klanken.
In het weekeinde zijn er feesten en optredens van verschillende bands, dj`s en andere show- en glitter talenten uit de stad. Op vrijdag begint het weekeinde steevast met een topbandje uit binnen of buitenland. Na het eten gaan de stoelen aan de kant en gaat de band spelen. Op zaterdag worden er feestjes georganiseerd en op zondag kun je er lekker brunchen. De haard is gezellig aan en de spelletjes op tafel. Blijburg is ook ook geopend in de winter van donderdag tot zondag. Er is een ruime parkeergelegenheid.

Blijburg aan zee
Bert Haanstrakade 2004
1087 ZZ Amsterdam
+31(0)20-4160330
www.blijburg.nl
blij@blijburg.nl

M closed
D Vanaf 10:00
W Vanaf 10:00
D Vanaf 10:00
V Vanaf 10:00
Z Vanaf 10:00
Z Vanaf 10:00

Deel dit artikel
Back to top