Travel

ZussenUtrecht - Wat meteen opvalt bij binnenkomst is het bijzondere interieur. De ruimte is sfeervol ingericht met veel barokke elementen en met een vette knipoog naar een Tirools jagershutje. Wie denkt dat het een grote truttige boel is, heeft het mis, want strakke elementen overheersen. Zo maken de houten lambrisering en vloer, bruine leren bankjes en poefjes, de barokke stoeltjes en de strakke lampen kappen het een zaak van nu. Met als finishing touch de grote schilderijen met potige Rubens vrouwen. Het zal je dan ook niet verbazen dat glamour stylinggoeroe Eric Kuster verantwoordelijk is voor de aankleding van Zussen.
Op de restaurantkaart staan uitsluitend Italiaanse specialiteiten op basis van dagverse producten. Je kunt kiezen uit drie of vier gangen, waarbij het voorgerecht bestaat uit meerdere kleine gerechten. Ideaal om van alles wat te proeven dus. Wat je krijgt, is echter een verrassing: je kunt natuurlijk wel aangeven of je voorkeur uitgaat naar vis, vlees of vegetarisch. Ook bijzonder is dat je wijn per slok, glas of fles kunt proeven, dus je bepaald zelf hoe gek je het wilt maken.
Voor iedereen met kids: voor de kleine gasten heeft Zussen Zusjes ingericht. Zusjes is een aparte ruimte waar je kinderen (van 2 tot 12 jaar) onder toezicht kunnen spelen, terwijl jij je vermaakt in Zussen. Per kind betaal je € 3,50 onafhankelijk van de tijd dat je kleintje gebruik maakt van de speelruimte.

Zussen
Korte Jansstraat 23
3512 GM Utrecht
+31(0)30-2333633
www.zussen.com
info@zussen.com

M 11:00 – 00:00
D 11:00 – 00:00
W 11:00 – 00:00
D 11:00 – Laat
V 11:00 – Laat
Z 11:00 – Laat
Z 12:00 – Laat

Deel dit artikel
Back to top