Travel

MochiDen Haag - Chefkok en eigenaar Patrick Buyze wil met Mochi iets nieuws toevoegen aan de Haagse horeca: ‘community dining’. De naam Mochi is Japans, maar de keuken is breder dan het Aziatische land alleen. Het beste kun je de keuken van Mochi omschrijven als East meets West. De gerechtjes als Tuna Rubbish Explosion of de Wasabi powered Shrimp Cocktail zijn Aziatisch met een westerse touch. De term ‘community dining’ maakt duidelijk dat je de gerechten deelt met je tafelgenoten.
De kaart staat vol met zeer diverse kleine gerechten waar je uit kan kiezen, maar je kunt ook de chef zijn gang laten gaan. Hij stelt dan een interessante mix van gerechtjes samen. Dit principe is in steden als New York en Bangkok zeer populair en maakt uit eten gaan spannender dan het geijkte driegangenmenu.
Patrick Buyze deed zijn inspiratie voor Mochi op tijdens een reis door Japan. Zoveel mogelijk bijzondere smaken voor te schotelen, met vooral een goede prijs-kwaliteitverhouding, is zijn uitgangspunt. Na voor diverse Haagse restaurants gekookt te hebben, wilde hij met zijn eigen restaurantconcept laten zien dat hij naast een goede kok ook een perfecte gastheer is, die weet wat de restaurantgast van vandaag wil: verwend worden.

Mochi
Mallemolen 12a
2585 XJ Den Haag
31(0)70-3260612
www.mochirestaurant.com
info@mochirestaurant.com

M Vanaf 17:00
D Vanaf 17:00
W Vanaf 17:00
D Vanaf 17:00
V Vanaf 17:00
Z Vanaf 17:00
Z Vanaf 17:00

Deel dit artikel
Back to top