Travel

Slangevegt

Breukelen - Op een prachtige locatie aan de Vecht ligt restaurant Slangevegt. Na een complete metamorfose is het een prima plek om te eten, ontspannen en genieten. Het rijksmonument dankt zijn naam aan de bochtige rivier de Vecht, die als een slang door het gebied kronkelt.
Slangevegt heeft een uitgebreid terras, een modern restaurant en drie verschillende zalen. Dit geeft de mogelijkheid om heerlijk te lunchen, borrelen en dineren en het is een uitstekende plek om te trouwen, te vergaderen of andere evenementen te houden. Dat het echt om een toplocatie gaat, zul je erkennen als je weet dat je er zelfs per boot kunt komen en aan kunt leggen aan één van de steigers. Buiten op het terras is het prima toeven onder de plantanen, maar ook binnen is Slengevegt een geweldige plek.
Het interieur is een uitgebalanceerde mix van klassieke en hedendaagse elementen, wat zorgt voor een tijdloze uitstraling. Een donkere houten vloer vormt een mooi contrast met de witte fauteuils en en strakke tafels. Nu is een interieur waar echt over nagedacht is altijd leuk, maar als je een restaurant bezoekt, is lekker eten toch wel de eerste voorwaarde om er naar toe te gaan. Gelukkig kun je dat er ook! Je kunt er prima lunchen (tussen 12.00 en 16.00 uur) en dineren (vanaf 18.00 uur).
Op de kaart staan veel visgerechten, maar ook vegetariërs en carnivoren zijn welkom. Denk aan gerechten als gegrilde coquilles, ravioli van kalfszwezerik of oesters met peper en limoen. Geen voor de hand liggende combinaties, maar spannende smaaksensaties. En ja, dat is heel fijn! Maar mocht je wel trek hebben, maar heb je geen zin in een uitgebreid diner, dan kun je ook voor de fingerfoods gaan. Kleine smakelijke hapjes, waar je echt blij van wordt.
Dus wil je Amsterdam of Utrecht ontvluchten en op een geweldige locatie eten, rijdt of vaar dan naar Breukelen en laat je verwennen bij Slangevegt.

Buitenplaats Slangevegt
Straatweg 40
3621 BN Breukelen
+31(0)346-250011
www.slangevegt.nl
info@slangevegt.nl

M 11:00 - 22:00
D 11:00 - 22:00
W 11:00 - 22:00
D 11:00 - 22:00
V 11:00 - 22:00
Z 11:00 - 22:00
Z 11:00 - 22:00

Deel dit artikel
Back to top