Travel

Room Rotterdam

Rotterdam - Room Rotterdam is het eerste themahostel in Europa, waarbij alle kamers een typisch Rotterdams of een puur Nederlands thema vertegenwoordigen. Dankzij een bijzondere samenwerking met de Rotterdamse interieurstyling academie Artemis zijn alle zestien kamers omgetoverd tot prachtige themakamers.
Het hostel is gevestigd in een schitterend pand in Art Deco stijl uit 1923 en heeft in totaal 85 slaapplaatsen, verdeeld over drie tweepersoonskamers en dertien dorms (van vier tot acht persoonskamers). Met een perfecte ligging midden in het Scheepvaartkwartier en een gunstige prijsstelling is Room Rotterdam een prima uitvalsbasis voor internationale backpackers om de stad te ontdekken en te beleven.
Op de begane grond bevindt zich de Foyer met vijfenzestig zitplaatsen, waar je zowel gasten, Rotterdammers als andere geïnteresseerden vindt om een hapje en drankje te nuttigen. Verder kun je in de kelder van het pand internetten, is er een televisiekamer met spelletjes, een bagageopslag, een wasruimte en een keuken. Kortom: alles waar je als backpacker mag verwachten!

Room Rotterdam
Van Vollenhovenstraat 62
3016 BK Rotterdam
31(0)6-51566643
www.roomrotterdam.nl
info@roomrotterdam.nl

M 24 Hrs.
D 24 Hrs.
W 24 Hrs.
D 24 Hrs.
V 24 Hrs.
Z 24 Hrs.
Z 24 Hrs.

Deel dit artikel
Back to top