Travel

Blooming Hotel

Bergen - In het kunstenaarsdorp Bergen kun je naast alle creativiteit ook terecht in een prachtig hotel: Blooming Hotel genaamd. Het is dé plek om te verblijven als je heerlijk rustig wilt genieten. Want de ligging van het hotel is perfect: direct in de vrije natuur, wat je een gevoel van rust en vrijheid geeft. Binnen en buiten lopen vrijwel naadloos in elkaar over en de directe omgeving biedt volop mogelijkheden om te genieten en te ontspannen.
Inspirerend, verrassend comfortabel en een tikkeltje eigenwijs, dat zijn de sleutelwoorden waar eigenlijk alle kamers van het hotel aan voldoen. Er zijn een aantal verschillende soorten kamertypes, waardoor er een hoop valt te kiezen, zodat je altijd een kamer hebt die bij je past. Van basic en comfortabel tot full colour en eigenzinnig. Terras of balkon, uitzicht over de vijver of juist over het duingebied, een lang bed of toch extra breed? De mogelijkheden zijn eindeloos en de keuze is aan jou! De hotelkamers zijn natuurlijk voorzien van alles wat handig is.
Ook beschikt het hotel over een restaurant waar je de lekkerste gerechten kan eten, een private dining room voor een intiem diner, een gezellige bar, een leeskamer om heerlijk een glossy of een boek te lezen en nog veel meer!

Blooming Hotel
Duinweg 5
1861 GL Bergen
+31(0)72-5820520
www.blooming-hotels.com
info@blooming-hotels.com

M 24 Hrs.
D 24 Hrs.
W 24 Hrs.
D 24 Hrs.
V 24 Hrs.
Z 24 Hrs.
Z 24 Hrs.

Deel dit artikel
Back to top