Travel

Droste’s hotel restaurant

Tubbergen - Droste´s hotel restaurant is gelegen in het mooie Twentse landschap net even buiten het dorpje Tubbergen. Het hotel heeft de unieke combinatie van de gezellige sfeer van een herberg met de allure van een modern, eigentijds bedrijf.
Het hotel is eigenlijk verdeeld over twee gebouwen: het oude en het nieuwe deel. Mede hierdoor beschikt het over verschillende types kamers. Een standaard-, loftkamer-small, loftkamer-medium, loftkamer-large en patiokamer. Met name de loftkamers en patiokamers zijn erg mooi! De patiokamers zijn architectonisch verrassend, eigentijds, licht en zeer ruim opgezet. Je vindt er alle luxe die je van een goed hotel mag verwachten.
Ook het restaurant is een aanrader! Het is onlangs verbouwd en heeft nu een interieur van de bekende designer Piet Hein Eek. Het restaurant heeft een open keuken en je kunt er voortreffelijk dineren. Ook kun je terecht in het grand café met leestafel voor een heerlijke cappuccino of een glaasje wijn op het terras met een gerechtje van de kleine kaart.
In het nabijgelegen dorpje Hezingen is een voormalige varkensstal tot vier hippe, trendy boerderijlodges omgebouwd. Daar kun je met vier personen slapen (in een bedstee!) en de boerin verzorgt zelfs een heus boerenontbijt met boter kaas en eieren!

Droste’s hotel restaurant
Uelserweg 95
7651 KV Tubbergen
31(0)546-621264
www.drostes.nl
info@drostes.nl

M 24 Hrs.
D 24 Hrs.
W 24 Hrs.
D 24 Hrs.
V 24 Hrs.
Z 24 Hrs.
Z 24 Hrs.

Deel dit artikel
Back to top