Travel

Gewoon eten & meer

Amsterdam - Voor wie van lekkere verse producten houdt en oog heeft voor de mooie dingen heeft Gewoon eten & meer het helemaal! Na het succes van het Zuid-Afrikaanse restaurant Pygma-Lion en het sterk groeiende bedrijf Catering Concepts, besloten Matthias Kleingeld en Richard Walraven hun talenten samen te voegen in een gloednieuw concept.
Gewoon eten & meer is een luxe traiteur, die voedsel en design combineert tot een zintuigenprikkelende en tongstrelende formule. De stijlvolle strakke inrichting, van zwart glanzende mozaïektegels en donker hout gecombineerd met helder turkoois, laten de al even fraai vormgegeven producten nog beter uitkomen. Lekker mediterraan en exotisch met sexy Frans koloniaal accent!
In de ochtend kun je hier terecht voor een lekkere kop koffie met een verse koek, muffin of scone. 's Middags voor een snelle lunch of lekkere hartige maaltijd om mee te nemen als tussendoortje. Keuze genoeg uit een keur aan salades en gerechten van alle werelddelen. Van Italiaans, tot Thais, Fusion en natuurlijk Oosters. Je kunt hier genieten van de meest lekkere salades, pasta's en soepen.
En er is meer: naast deze maaltijden en snacks zijn er vers gebakken broden, home made marmelades, Belgische chocolade en bijzondere specialiteiten te krijgen. De producten zijn voorzien van verpakkingen met een uniek design.

Gewoon eten & meer
Beukenplein 18 hs
1091 KH Amsterdam
+31(0)20-6655074
www.gewoonmeer.nl
info@gewoonmeer.nl

M Closed
D 11:00 – 20:00
W 11:00 – 20:00
D 11:00 – 20:00
V 11:00 – 20:00
Z 11:00 – 20:00
Z Closed

Deel dit artikel
Back to top