Travel

Rain

Amsterdam - Rain is een restaurant, bar & club ineen. Dineren, dansen en genieten heeft er in een compleet nieuwe dimensie gekregen. In de Bar Area kun je gaan nippen aan de meest trendy & exotische cocktails en fijne likeurtjes. Ook is er in deze area ruimte om later op de avond ontspannen te dansen onder het genot van steeds wisselende entertainment-acts.
Relaxt eten wordt een verfrissende ervaring in de Comfortable Dining Area, met allerlei kleine delicate hapjes. In comfortabele lage stoeltjes kun je het hier lekker informeel houden. Echte tafelaars gaan naar de Main Dining Room op de eerste verdieping, waar je kunt kiezen voor een tafel met uitzonderlijk uitzicht op het plein, een rustige semi-privé hoek, of een bank waarop je gezellig met een groep vrienden kunt bijkletsen.
Voor romantici en een ieder die van intimiteit of privacy houdt, is er de luxe van een Private Dining Room. Een dinerervaring die precies aan de behoefte van de gasten wordt aangepast: de perfecte omgeving voor een intiem diner. Compleet met een eigen entree en een exclusief ‘tasting menu’, dat met veel zorg en liefde wordt samengesteld door de chef de cuisine, kun je onder begeleiding van de door jou uitgekozen muziek, een onvergetelijke avond beleven.
Welke vorm van dineren je ook kiest: Rain probeert je een creatief en origineel diner voor te schotelen. Rain heeft een ‘Modern Global’ cuisine, waarbij classic dishes een sexy touch krijgen.
Ieder weekend kun je een kleurrijk scala aan performers verwachten. Naarmate de avond vordert en de nacht begint te lonken, zal het tempo van de muziek verder opgezweept worden tot de drie-eenheid van Rain zich als een natuurlijk geheel versmelt tot een nachtclub van wereldformaat.

Rain
Rembrandtplein 44
1017 CV Amsterdam
T+31(0)20-6267078
www.rain-amsterdam.com
info@rain-amsterdam.com

M 12:00 - 02:00
D 12:00 - 02:00
W 12:00 - 02:00
D 12:00 - 02:00
V 12:00 - 04:00
Z 12:00 - 04:00
Z 12:00 - 02:00

Deel dit artikel
Back to top