Travel

The College Hotel

Amsterdam - The College Hotel
Roelof Hartstraat 1, 1071 VE Amsterdam
http://www.thecollegehotel.com/index.php

Op loopafstand van het Amsterdamse Museumplein, in het chique Oud-Zuid, heeft zich een prachtig nieuw hotel gevestigd: The College Hotel. Het luxe hotel is opgezet en wordt beheerd door de ROC Amsterdam. The College Hotel dient dan ook, zoals de naam al doet vermoeden, als een trainingsplek voor jonge talentvolle studenten van de hotelschool, toerisme en de koksschool. Het hotel heeft 40 kamers, elk in een strak en uniek designjasje. Alle luxe en moderne faciliteiten zijn aanwezig, als flatscreen tv's, minibar en wireless internet. The College Hotel is ook uitgerust met een luxe restaurant waar je heerlijk kunt dineren of genieten van een cocktail aan de bar. Verder heeft het hotel een hoog serviceniveau met o.a. massagemogelijkheden, 24 uurs roomservice en oppas. Kamers kun je boeken van 175 voor een single tot 650 euro voor een suite.
Algemeen
Parkeergelegenheid, Restaurant, Bar, Receptie 24 uur, Kranten, Tuin, Terras, Rookvrije kamers, Continentaal ontbijt, Kamers / voorzieningen voor gehandicapten, Familiekamers, Liften, Kluis, Valet-Parking, Verwarming, Designhotel, Bagage-opslag, Gay friendly.
Activiteiten
Fitnesscentrum, Casino, Massage, Bibliotheek.
Diensten
Kamerbediening, Kinderoppas, Wasserij, Vipkamervoorzieningen, Ontbijt op de kamer, Strijkservice, Bruidssuite, Internetdiensten, Souvenirwinkel, Fietsverhuur, Excursiebalie, Fax / kopieer faciliteiten, Ticket service.
Locatie/ligging
Stadscentrum, Winkelcentrum

Deel dit artikel
Back to top