Travel

Hotel DerlonMaastricht - Designhotel Derlon
Onze Lieve Vrouweplein 6, 6211 HD Maastricht
Je zou ver moeten reizen om een nog strategischer gelegen punt te vinden, dat je nog meer mogelijkheden zou bieden voor het leggen van nationale en internationale contacten. In het hart van de oude stad, Maastricht, met zijn middeleeuwse straten en stadsmuren, schilderachtige pleinen, bruisende café's en elegante winkelarcades, bevindt zich Designhotel Derlon.
Kamers: 42.
Hotel faciliteiten Algemeen
Parkeergelegenheid, Restaurant, Bar, Receptie 24 uur, Kranten, Terras, Liften, Valet-Parking, Verwarming, Designhotel, Bagage-opslag.
Diensten
Vergaderzaal met voorzieningen, Ontbijt op de kamer, Draadloos netwerk.
Locatie/ligging
Stadscentrum, Bij luchthaven, Bij treinstation.
Hotelinformatie
Dit eersteklas hotel, aan het mooiste plein van Maastricht, het Onze Lieve Vrouwenplein, beschikt over 41 moderne kamers, een suite en 2 luxe appartementen voor wanneer je hier langere tijd wilt verblijven. Verder is er een trendy Restaurant Zes, hippe Cocktail & Champagnebar en zonneterras, waar je rustig van een drankje kunt genieten en een unieke museumkelder met originele Romaanse opgravingen. Het hotel ligt midden in het historisch stadscentrum met z'n exclusieve winkelstraten, oude stadswallen, sfeervolle pleinen, bruine kroegjes, eetcafés, sterrenrestaurants en kunstgaleries. In Hotel Derlon kun je je echt thuis voelen. De uitgesproken luxe van het hotel wordt nadrukkelijk gecombineerd met Limburgse, Bourgondische gastvrijheid. De unieke museumkelder met originele Romeinse vondsten kan als achtergrond dienen voor een conferentie, receptie, dinerdansant of buffet. De museumkelder heeft een oppervlakte van 140m² en is geschikt voor ongeveer een 120 personen. Hotel Derlon beschikt over de zaal "Derlon I" waar vergaderingen gehouden kunnen worden. De maximale bezetting in deze zaal is 10 personen.

http://www.hotel2.nl/

Deel dit artikel
Back to top