Travel

1000 graden

Haarlem - In Haarlem zit het atelier 1000 graden van de kunstenares Bea Peters. 1000 graden is gespecialiseerd in het decoreren van serviezen, tegels en sanitair en heeft ondermeer speciale collecties ontworpen voor diverse grote warenhuizen (De Bijenkorf en La Place) en voor gerenommeerde restaurants (o.a. Roberto’s Hilton Amsterdam, Luca & Lucas Haarlem, Zeezout Rotterdam en Hotel De Hamermolen Ugchelen).
1000 graden staat voor de baktemperatuur waarop het aardewerk gestookt wordt in de keramische oven. Je ziet de woonaccessoires regelmatig terug in toonaangevende interieurbladen. In haar atelier legt Bea zich volledig toe op haar persoonlijke artistieke ambities: creatieve vrijheid en inspirerende projecten. 1000 graden richt zich op ontwikkeling en ontwerp van in oplage geproduceerde collecties serviezen en decoratieve woonaccessoires. Deze zijn binnenkort via diverse verkoopadressen in Nederland te verkrijgen. Van stijlvolle interieurdecoraties en muurschilderingen tot bijzondere serviezen en handbeschilderd sanitair.
Op aanvraag is een workshop servies beschilderen te organiseren, zowel in de studio als op locatie. Origineel en creatief voor o.a. bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeestjes met groepen vanaf acht personen.

1000 graden
Wateringweg 101
2031 EG Haarlem
+31(0)23-5320196
www.1000graden.nl
info@1000graden.nl

Open: maandag t/m vrijdag. Je kunt het beste even bellen voor de exacte tijden, omdat deze nogal wisselen.

Deel dit artikel
Back to top