Travel

Senzo

Echt - Restaurant, kookstudio, lounge: Senzo is het alle drie. Van maandag t/m woensdag kun je er terecht voor een kookworkshop. Als je de keuken van Senzo ziet, kun je niet anders dan enthousiast worden. Alle technische snufjes en eisen waaraan een professionele keuken vandaag de dag moet voldoen, vind je er. Een combisteamer, blastchiller, vacumeerapparaat, salamander, gekoelde werkbanken en waterbadgrill: het zijn dé elementen die meewerken aan een culinair verantwoord diner. Met maximaal twaalf mensen zorg je, onder begeleiding van een topkok, dat er aan het eind van de avond een voortreffelijk diner op tafel staat.
Van donderdag tot zondag kun je er optimaal genieten van de lekkerste gerechten. De kaart heeft een mediterrane keuken als basis, aangevuld met de beste seizoensproducten.
Ook over het interieur is grondig nagedacht. Gevestigd in een prachtig pand, kun je binnengekomen een moderne inrichting verwachten. Grote rode lampen, klassieke maar strakke tafels en stoelen en een prachtige houten vloer. Bijzonder is dat de open roestvrij stalen keuken een niveau hoger ligt, waardoor je vanuit het hele restaurant zicht op de koks hebt. Ook is er een loungegedeelte, waar je op de strakke grijzen banken met rode accessoires prima kunt relaxen.

Senzo
Wijnstraat 14
6101 AK Echt
+31(0)475-850416
www.senzo-echt.nl
info@senzo-echt.nl

M by appointment
D by appointment
W by appointment
D 18:00 – 22:00
V 18:00 – 22:00
Z 18:00 – 22:00
Z 12:00 – 22:00

Deel dit artikel
Back to top