Travel

Dayspa

Amsterdam - Dayspa is een oase van rust, direct naast het Olympisch Stadion, aan de rand van Amsterdam.
In het wellness center bied Dayspa een uitgebreide keuze aan verzorgingsbehandelingen voor het totale lichaam, als een massage, gezichts- en lichaamsbehandelingen, een pedicure of een knipbeurt. Hierbij let Dayspa op kwaliteit, persoonlijk aandacht en details. De behandelaars combineren daarbij Oosterse filosofieën en Westerse technieken om zowel een lichamelijk, als een geestelijk evenwicht te verkrijgen.
Dayspa ontvangt haar klanten met een kop Aveda Comforting Tea in de rustruimte. Na het invullen van een Dayspa questionaraire wordt de behandeling volledig op de klant op zijn/haar persoonlijke behoeftes afgestemd. De welzijnsbehoefte (is er sprake van stress, is men bezig af te vallen) staat daarbij centraal. Op basis van deze gegevens begint de persoonlijke behandeling, die altijd begint met het door de klant selecteren van essentiële oliën die aan de Aveda behandelproducten toegevoegd worden. Aveda is een natuurlijke verzorgingslijn gebaseerd op de eeuwenoude wetenschap van het leven, Ayurveda.
De behandelingen hebben een achterliggende filosofie van zowel de elementenleer, Ayurvedische levenswijze als het Taoïsme. Er wordt gebruik gemaakt van water, lucht, stoom, steen en warmte. Deze symboliseren de elementen die herleiden naar de reflexzones van het lichaam. De behandelingen, als de Fusion Stone massage, een lichaamsmassage waarbij warme basalt- en koude marmer stenen worden gebruikt, de Caribbean Body Wrap, een lichaamsbehandeling met behulp van producten als mango, limoen, neroli en cacao boter, en Wine Therapy, een spa (Sanitas Per Aqua, oftewel gezondheid door water) treatment waarbij een wijnbad met rozemarijn centraal staat, zijn hierdoor iedere keer uniek.
                     
Laan der Hesperiden 90
1076 DX Amsterdam
+31 (0)20 - 794 93 66
www.dayspa.nl
info@dayspa.nl

M 10.00 - 21.00
D 10:00 - 21:00
W 10:00 - 21:00
D 10:00 - 21:00
V 10:00 - 18:00
Z 10:00 - 18:00
Z 10:00 - 18:00

Deel dit artikel
Back to top