Wedding

Margot at the WeddingFilm - Vanaf 27 maart draait er een dramatische komedie in de bioscopen, waarin onder andere Nicole Kidman, Jennifer Jason Leigh en Jack Black de show stelen. ‘Margot at the Wedding’ vertelt het verhaal van Margot Zeller, een superintelligente schrijfster van korte verhalen met een tong als een scheermes die steeds chaos om zich heen schept. Ze besluit spontaan een reisje te maken naar de bruiloft van haar zusje Pauline, een vrije onconventionele geest van wie ze vervreemd is.
Margot, met haar vroegrijpe zoon Claude op sleeptouw, arriveert als een wervelwind met orkaankracht. Vanaf het ogenblik dat ze Pauline’s verloofde, de werkloze artiest Malcolm, ontmoet, begint ze twijfel te zaaien over het huwelijk. Naarmate de trouwdag nadert volgt de ene complicatie na de andere: boze buren, een geliefde boom in de achtertuin en de huwelijksproblematiek van Margot zelf. De beide zusters staan aan de rand van de afgrond wanneer een onverwachte transformatie uiteindelijk laat zien dat ook al staat je familie op instorten...toch kun je troost vinden bij je instortende familie.
'Margot at the Wedding' is vanaf donderdag 27 maart in de bioscoop te zien. Klik hier als je de trailer wilt bekijken. good2b geeft 4 x 2 kaartjes weg voor de film! Kijk snel bij WIN. De actie loopt tot maandag 14 april.

Deel dit artikel
Back to top