Fashion

Chit Chat spel

Landelijk - Heb jij je vrouwelijke charmes wel eens gebruikt om onder een bekeuring uit te komen? Of heb je wel eens een verhouding gehad en met wie? Altijd interessant om te weten van je vriendinnen. Maar niet een onderwerp dat je zo maar even aansnijdt. Met het spel ‘Chit Chat: Girls Night Out’, krijg je iedereen aan het praten. Zelfs je meest verlegen vriendinnen!
De 252 vragen, geschreven door vrouwen voor vrouwen, gaan over onderwerpen waar we allemaal graag over praten. Met als resultaat: de meest smeuïge details en hilarische anekdotes uit het leven van jou en je vriendinnen. Begin met een 'ijsbrekers' om het gesprek op gang te krijgen. De ware aard van jouw vriendinnen te weten komen met 'Alles over je eigen persoontje'? De confrontatie aandurven met 'jouw kijk op de wereld'? Of met 'slaapkamerpraat' alles over elkaars privéleven te weten komen? Met Chit Chat leer je elkaar door en door kennen.
‘Chit Chat: Girls’ Night Out’ kun je voor € 14,99 vinden bij warenhuizen en spellenspeciaalzaken. good2b geeft 5 x het spel weg! Surf snel naar WIN! De actie loopt tot maandag 3 maart.

Deel dit artikel
Back to top