Fashion

Walk For Water by Aveda

Doe mee! - In het kader van Aveda’s 30 jarig jubileum wil het beautymerk binnen 30 dagen 3 miljoen dollar inzamelen voor het Recht op Schoon Water. April 2009 gaat de boeken in als Earth Mont, daarom is er de hele maand aandacht voor de strijd die meer dan 1 miljard mensen, die geen toegang hebben tot schoon water, dagelijks moeten leveren. Met de opbrengst van de campagne worden lokale waterwegen beter beschermd, biologische landbouw gepromoot en gemeenschappen ondersteund. Kortom; schoon water voor iedereen, overal ter wereld. Het geld moet op twee manieren binnenstromen:
Light the Way-kaars: Een limited edition kaars met lavendel, lavandin en salie. Voor €10,- is het menslievende lichtje verkrijgbaar in Aveda-salons en –spa’s. De opbrengst gaat honderd procent naar het goede doel en alle gebruikte ingrediënten van het stressverlichtende aroma zijn gecertificeerd organisch.
Walk For Water: Een verfrissend wandelingetje is er voor vele vrouwen in ontwikkelingslanden niet bij. Dagelijks lopen zij een afstand van gemiddeld 6 kilometer om water te halen onder erbarmelijke omstandigheden. Om hier iets aan te doen organiseert Aveda in Nederland op zondag 26 april een Walk For Water met een lengte van 6 kilometer. Wil jij de wereld een klein beetje beter maken? Schrijf je dan nu in op www.aveda.co.uk/walk_for_water en laat je opgelopen blaren door zoveel mogelijk buren, familie en vrienden sponsoren want elke meter telt!

Deel dit artikel
Back to top