Fashion

ADE in Sugarfactory

Win kaarten! - Het Amsterdam Dance Event 2012 (ADE) is inmiddels begonnen. Uiteraard ook in Sugarfactory! De club biedt meer dan dertig acts gedurende vijf dubbelgeprogrammeerde clubavonden.
Donderdag
Als voorloper op de nieuwe maandelijkse avonden zijn hardcore innovators DJ Promo en DJ Trasher op donderdagavond (vanavond) aanwezig. De vooravond wordt gevolgd door de 100% Pure labelnight met tech-house, waarbij speciaal voor ADE Gabriel Ananda live gaat. Labelbaas 2000 and One en producersduo Kaiserdisco maken de line up voor donderdag compleet.
Vrijdag
Tijdens de ADE Full Spectrum avond op vrijdag is er een meet & greet met Merdan Taplak gepland. Deze Belg met Turkse roots switcht gemakkelijk van balkan tot soul, triphop, hiphop en dance. De nacht gaat over in de jaarlijks uitverkochte avond van MN2S. Met Frankie Knuckles en David Morales die samen met Hector Romero 25 Years of Def Mix vieren.
Zaterdag
In de vooravond van de zaterdag wordt het losgaan in de moshpit: AKS (Live) staat garant voor een liveset waarbij dubstep de boventoon voert. FormaT is de hostende partij, die al eerder succes boekte op Tomorrowland Dour Festival en Pukkelpop. Hierna wordt Sugarfactory overgenomen door drie premium labels; Monaberry, Herzblut and Ideal Audio, gepresenteerd door ADE NGHTDVSN & Plantage13’s Stephan Bodzin en Oliver Huntemann. Dit jaar vliegt Sugarfactory ook nog de mannen van Super Flu in.
Zondag
Zondag sluit Sugarfactory ADE af met wederom twee hoogstaande muziekprogramma’s. In de vroege avond I Love Vinyl Amsterdam, vertegenwoordigd door DJ Manga, Mr Mendel, Ilco en met gasten als KC de Funkaholic en Antal. Authentieke en originele tunes, met vinyl als basis, is iets waar ook de mannen van Wicked Jazz Sounds alles van af weten. ADE afsluiter Phil Horneman, Leroy Rey, Lefto en Simbad gaan live met de Wicked Jazz Sounds muzikanten. Gilles Peterson had er zelf bij willen zijn, maar dit jaar zijn het Lefto en Simbad die het Brownswood label vertegenwoordigen.
Kaarten winnen!
Good2b mag kaarten weggeven voor ADE in Sugarfactory. We geven 2x2 Sugarfactory kaarten weg voor een ADE avond naar keuze: vrijdag, zaterdag of zondag. Ga naar de Win!
Kijk voor het programma ook op www.sugarfactory.nl.

Deel dit artikel
Back to top