Fashion

Waylon: Nothing To Lose

Theatertour - Waylon debuteert woensdag 8 september met zijn theaterprogramma ‘Nothing To Lose’. De succesvolle ‘Soul & Rock’ zanger zal zijn persoonlijk getinte show voor het eerst aan zijn publiek tonen tijdens een try-out in het WestlandTheater de Naald te Naaldwijk.
Waylon toerde het afgelopen jaar langs de belangrijkste poppodia, stond voor meer dan 150.000 bezoekers als voorprogramma van Whitney Houston in Groot Brittannië en Ierland, deed een clubtour door Canada en stond op alle grote festivals - zoals kortgeleden nog op Beatstad in Den Haag en de opening van de Uitmarkt in Amsterdam. Maar nu neemt Waylon de volgende grote stap in zijn carrière: tot eind 2010 zal hij op verschillende theaterpodia van ons land staan met ‘Nothing To Lose’, een programma dat varieert van gevoelig en intiem akoestisch tot swingend elektrisch.
‘Nothing To Lose’, gaat over de dromen die een jonge artiest na jaagt op weg naar zijn grote doorbraak. Waylon noemt zijn theatershow zo, omdat je dromen immers niet kunt verliezen. Zolang je erin blijft geloven, kunnen ze uitkomen. Kijk maar naar wat hij zelf bereikte: na een leven dat bepaald niet over rozen ging, viert hij nu furore als succesvol artiest. Hij maakte een prachtplaat met internationaal gerenommeerde producers en musici, scoorde verschillende hits, kreeg een gouden plaat en toerde door binnen en buitenland. Het is een droom, die werkelijkheid werd… en die Waylon graag met zijn theaterpubliek deelt.
Waylon vertelt zijn verhaal aanvankelijk in een akoestische setting, in een decor dat gebaseerd is op de Kensaltown Studio in Londen. Dat is de plek waar hij zijn debuutalbum opnam en waar hij zich thuis voelt. Waylon ondersteunt zijn woorden met persoonlijke vertolkingen van liedjes van zijn grootste inspiratiebronnen. Zijn boodschap is duidelijk: haal altijd het beste uit jezelf en ga voor het hoogst bereikbare, ook al betekent dit dat je leven dan vol hoge pieken en diepe dalen zit.
Het tweede deel van de show bestaat uit een swingend concert met de stekkers stevig in het stopcontact. Maar ook leest Waylon de persoonlijke dromen voor die bezoekers in de pauze bij hem hebben ingeleverd, en draagt hij liedjes aan hen op.
Waylons publiek maakt deel uit van zijn dromen en weet daarom, dat die bij hem geen bedrog zijn. Het zijn zijn waarheden. En zo heeft hij… ‘Nothing To Lose’. Vanaf woensdag in theaters van de Het Circustheater in Scheveningen tot de Oosterpoort in Groningen en van Theater Limburg in Heerlen tot het Vredenburg in Utrecht, vier maanden soulvolle muziek van een topartiest die niet bang is zijn ziel bloot te leggen.
Meer info en speellijst: www.waylon.nl

Deel dit artikel
Back to top