Fashion

12 ½ jarig jubileum Café Diep

Amsterdam - Op vrijdag 10 oktober komt creatief Amsterdam bij elkaar in en rondom café Diep vanwege het 12 ½ jarig bestaan van Diep. Behalve legitiem diep in het glaasje kijken (het betreft hier immers een jubileum), een unieke kans op de must have PIN-UP verjaardagskalender, briljant geschoten door fotograaf Bop Mulder én de lancering van een nieuw, éénmalig magazine, de GLOTZI.
Ter gelegenheid van het jubileum van dit Amsterdamse café is er feest, uiteraard. Er wordt gevierd op verschillende locaties in de buurt van Diep vlakbij de Postzegelmarkt, vandaar de naam: “BLOCK PARTY”. Café Diep is al 12 ½ jaar hang-out voor een zeer gemêleerd gezelschap dat gaat van studenten en creatieven tot postzegelhandelaren en advocaten.
GLOTZI is het resultaat van vele creatieve breinen om het café te eren in woord en beeld. Die samenwerking heeft veel speciaal nieuw werk opgeleverd, zoals verschillende modereportages , dIEP Art ingevuld door kunstenaars als Peter Klashorst en de zogenaamde blauwe gids, een ‘NETWORK GUIDE TO THE (dIEP) UNIVERSE’, met maar liefst 250 (creatieve) Amsterdammers en bedrijven opgenomen met een vermelding. De Block Party vindt plaats op vrijdag 10 oktober. Vanaf 18:00 drinken in café Diep, Nieuwezijds Voorburgwal 256, rondkijken in K-Space. Om 20:00 is de lancering van de Diep GLOTZI. Vanaf 21:00 – 23:00 disco dansen in K-Space, meer gezelligheid tot 03:00 in Bep en Diep, verspreid over de Nieuwezijds Voorburgwal rond nummer 256.

Deel dit artikel
Back to top