Fashion

Franz Ferdinand in WATT

Rotterdam - Op donderdag 27 november geeft Franz Ferdinand één show in Nederland. In WATT! De show maakt onderdeel uit van een hele korte Europese tournee in november die in het teken staat van zijn nieuwe album. De release hiervan staat gepland voor februari 2009.
De verwachtingen voor het nieuwe album zijn hooggespannen. Franz Ferdinand creëerde immers een geheel eigen sound met zijn mengeling van Britpop, jaren tachtig geluiden en transatlantische invloeden van de Amerikaanse overburen. Strak en vooral aanstekelijk. Gaat Franz het weer waarmaken?
Op Lowlands lieten Franz en zijn band al een aantal nieuwe nummers van de opvolger van 'You Could Have It So Much Better' en 'Franz Ferdinand' horen.
De voorverkoop voor Franz Ferdinand in WATT start zaterdag 13 september om 10.00 uur. Tickets à € 30 zijn uitsluitend verkrijgbaar via de online ticketshop op de website van WATT. Franz Ferdinand treedt op donderdag 27 november op in WATT, West-Kruiskade 26-28, Rotterdam. Aanvang is om 20:30 uur.

Deel dit artikel
Back to top