Fashion

LiteSide Festival

Amsterdam - Ben je net terug van vakantie en wil je nog even in de vakantiestemming blijven? Bezoek dan 22, 23 en 24 augustus het LiteSide Festival in de Westergasfabriek. Tijdens dit festival kun je genieten van oriëntaalse en westerse dans, muziek, mode, literatuur, film, debat, performance en club/dance. LiteSide staat voor de mix tussen hippe en oriëntaalse en westerse cultuur. Het festival wordt voor voor de derde keer georganiseerd en zet wederom vernieuwende kunstenaars in de schijnwerpers die zich laten beïnvloeden door oriëntaalse en westerse cultuur.
LiteSide opent op vrijdag met een performance/modeshow van Said Mahrouf met VJ-werk en DJ-muziek. Andere highlights uit het programma zijn een cross-overbuikdans van buikdansers uit San Fransico, een Eastern Urban avond met rappers H-Kayne uit Meknes en een optreden van Turkije’s beroemdste rapper Ceza. Op het terrein is tevens een loungebar waar heerlijke hapjes en drankjes verkrijgbaar zijn.
Het LiteSide Festival is van 22 t/m 24 augustus van 19.00 tot 00.00 uur in de Westergasfabriek in Amsterdam. Toegang is gratis. Kaarten voor de voorstellingen varieren in prijs van € 6 tot € 10. Surf voor meer informatie naar liteside.nl

Deel dit artikel
Back to top