Fashion

Latin SundayUtrecht - Van films, theater en debatten tot reisverhalen, salsa en een schrijverscafé: op zondag 11 mei staat Utrecht in het teken van Latijns-Amerika tijdens: Latin Sunday! Aanleiding voor deze culturele zondag is de vierde editie van het Latin American Film Festival, waar een uitgebreide filmselectie uit de hedendaagse Latijns-Amerikaanse cinema (met accent op Mexico).
De hele dag zal de stad in Latijns-Amerikanen sferen verkeren. Je kan de tango leren dansen, luisteren naar muziek en van alles ontdekken over de Maya's. Trombonist Alberto 'Molote' Munoz zal zijn succesvolle descarga nog één keer organiseren in RASA. Caramba's Joris Linssen laat zich inspireren door Chavela Vargas, alias de stem van Mexico, en zingt in Vredenburg Leeuwenbergh de sterren van de hemel. 's Avonds kun je je net aangeleerde danskunsten direct testen tijdens 'LaFFiesta' in de Winkel van Sinkel.
Latin Sunday vindt plaats op zondag 11 mei van 11.00 tot 04.00 uur op diverse plekken in Utrecht. Entree is veelal gratis. Check culturelezondagen.nl voor het complete programma.

Deel dit artikel
Back to top