Fashion

Wat De Pot Schaft

Amsterdam - Vanaf zondag 10 februari kun je in het Amsterdamse Comedy Theater in de Nes terecht voor een sprankelend nieuw concept: Wat De Pot Schaft. Elke tweede zondagmiddag van de maand wordt verrassend met gasten uit verschillende disciplines. Voor de eerste editie zijn o.a. Huub Stapel, Monique Klemann en Sanne Wallis de Vries gecharterd.
Elke maand is er een nieuwe interessante line-up. Met een presentator, twee gasten die hun mooiste liedjes zingen en het gesproken woord in vorm van bijvoorbeeld een monoloog, column of stand-up. Daarnaast een ontmoeting van een bekende stadsgenoot met zijn favoriete Amsterdammer, de 8 minuten van De Debutant, de zoektocht naar ‘Het Hapje van de Maand’ etc. Alleen de huisband met bassist, gitarist, toetsen en drums/percussie is een constante factor op deze zondagmiddag. Verwacht de komende editie gasten als Birgit Schuurman, Erik van Muiswinkel en Jeroen van Koningsbrugge.
De eerste editie van Wat De Pot Schaft vindt plaats op zondag 10 februari om 16.00 uur in het Comedy Theater in de Nes, Nes 110, te Amsterdam. Kaarten kosten € 20. good2b geeft 1 x 2 kaarten voor Wat De Pot Schaft weg! Surf snel naar WIN! De actie loopt tot donderdag 7 februari.

Deel dit artikel
Back to top