Fashion

NIET HIP OP VRIJDAG

Amsterdam - Voor iedereen die hipmoe is of er door geïntimideerd raakt is er NIET HIP OP VRIJDAG in café/restaurant Walem. Voor de incrowd van Amsterdam die gewoon gezellig wil borrelen op de vrijdagavond. Waar het barpersoneel T-shirts draagt met hun naam erop en je op de pof kunt drinken. Waar de viltjes droog zijn en de asbakken schoon.
Er zijn vele hippe café’s in Amsterdam waar je op vrijdagavond slecht tot niet geholpen wordt. Waar je met een afkeurende blik bekeken wordt en je het geluk hebt na tien minuten een drankje te bestellen. Waar je sowieso blij mag zijn dat je daar je goeie geld mag uitgeven. “Waar gáát het over? Ik wil borrelen!”
In Walem vind je het antwoord op die vrijdag-frustratie tijdens NIET HIP OP VRIJDAG. Gewoon borrelen vanaf een uur of zes met een stukkie worst, een schaal gekookte eitjes op de bar en een biertje. Een plek waar ze je naam kennen en waar je bonnetje ouderwets op de prikker gaat, verzegeld met een lipstickkus van de bardame. Een plek zonder deurbeleid of moeilijk gedoe.
Bang dat je niemand kent? De dames en heren achter de bar dragen persoonlijke T-shirts met teksten als ‘Mo voor intimi’ of ‘zeg maar Mies’. Zo voel je je meteen op je gemak. Is dat dan alles? Nee, tijdens NIET HIP OP VRIJDAG mag je weer verzoeknummertjes indienen zonder je ervoor te hoeven schamen. Aan het eind van de avond is er een bonnetjesloterij en heb je kans dat jouw bon in de shredder verdwijnt. On top of all een gratis knipoog van de bardames, wat wil je nog meer? Eten? Dan helpen je nieuwe bar-vrienden je aan een tafeltje in het restaurant. NIET HIP OP VRIJDAG begint rond een uur of 18:00, vrijdag 9 november in Walem, Keizersgracht 449, Amsterdam.

Deel dit artikel
Back to top