Fashion

Amsterdam Dance Event

Amsterdam - Op 18, 19 en 20 oktober staat onze hoofdstad voor de twaalfde keer in het teken van dance, tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE). Drie dagen lang house, techno, minimal, funk, baile, hiphop, electro, booty, techno, mash up, indie, kortom alle vormen van electronische dancemuziek. Meer dan 600 artiesten waaronder grote namen als Tiësto, Paul van Dijk, Dave Clark, DJ Isis, Groove Armada, Erick E en Armin van Buuren. Grote, kleine, commerciële en underground-clubs geven hun eigen invulling aan het event.
Hieronder alvast een overzicht van de leukste feestjes:
NL
Op woensdag 17 oktober vindt een ADE Piekup Pre-Party plaats in Club NL. Piekup Agency heeft na maanden hard werken de meest getalenteerde DJ´s bij elkaar gebracht, met onder ander Tony Boogs (deephouse-minimal) en Marcus Gehring en Timstr.
Club 8
Club 8 presenteert zich voor het eerst als trotse deelnemer van ADE. De bezoeker staat een internationale en interessante line-up te wachten. Club 8 heeft een eigenwijs programma samengesteld. De donderdag is luchtig maar gaat ver. Met onder andere Funky Electronic, Baile Funk en Hiphop. Op vrijdag is Berlijn in huis gehaald. Veel Duitse techno en minimal. Zaterdag geeft Club 8 een alternative ADE edition met ruimte voor Indie-koningen van Amsterdam met als zeer speciale gast Barry, van de band Clor (UK)!
Supperclub
Supperclub presenteert op donderdag 18 oktober de nieuwste Supperclub CD Arrogance en de Arrogance Night. Op vrijdag 19 oktober viert DJ Isis haar 15e verjaardag en op zaterdag is het de beurt aan Labellicious.
MS Stubnitz
Op vrijdag 19 oktober zorgt VICE voor een groots feest. De MS Stubnitz, een omgebouwd vissersschip dat één maand in Nederland is aangemeerd is het decorstuk van die avond. MS STUBNITZ is een internationaal platform voor diverse kunstvormen. Het blijft altijd lastig om binnen te komen, dus ben je uitgenodigd, dan heb je mazzel. De enige manier om aan kaarten te komen is via de link: Viceland. Line up bestaat onder andere uit Quit Your Dayjob, DatA, Arquettes(BE) en Dans Le Rock. De Stubnitz ligt aan de Neveritaweg 15. good2b geeft 2 x 2 kaarten weg voor de vrijdagavond in Club 8! Kijk snel bij WIN. De actie loopt tot donderdag 18 oktober.

Deel dit artikel
Back to top