Fashion

KRANGzinnige disco!

Amsterdam - Waren de feestjes van Club KRANG al uitzinnig, de KRANGzinnige allnighters zijn dat helemaal. Vanaf september schakelt de organisatie door naar de volgende versnelling: 15 september is DJ Julietta te gast. Deze wunderschöne Duitse deerne draait de hele wereld over in clubs als Harry Klein in München en de Cocoon Club in Frankfurt. Amsterdam ist dan vielleicht nicht Berlin, met Club KRANG kom je in ieder geval een heel eind richting het coole oosten!
KRANG staat voor binnenstebuiten, achterstevoren, ondersteboven en verkeerd om. Kortom: KRANG is anders. Denk aan gekke acts en acties die de revue passeren, zoals een cabaretier die raar doet op pompende muziek, een parodie op een Superstar D. Ook worden er regelmatig Chinese powersnoepjes uitgedeeld, en is er de KRANGE dansact: moderne dans op vette dertig jaar oude latin tribal of Afrikaanse drums waarop de techno gebaseerd is. Geruchten gaan dat Ramon Kool van Cabaret Zinloos op 15 september een zinloze act komt doen.
DJ Julietta, andere eregast op deze illustere zaterdag, is een prachtige verschijning achter de draaitafels. Als resident van onder andere Harry Klein in München, draaide ze al over de hele wereld met grote namen als Ricardo Villalobos, Magda en Richie Hawtin. Voor Julietta wordt dit de eerste keer in Amsterdam. De volgende gast is Wouter Hisschemoller, een Amsterdammer die gevaarlijk aan het doorbreken is. Dat bewijst hij onder andere met tracks die hij samen met Sandrien maakt als Amsterdam Assholes, waarvan 'Boorhamer' nog uit de speakers knalde tijdens de set van Josh Wink op het Welcome to the Future festival. Wouter weet wat waanzinnig betekent en dat begrijp je als je hem live bezig ziet. Bekend van Techfever, GZG, Planet rose, en Club KRANG is Jeff Rushin een graag geziene DJ en producer binnen de techno scene. Vandaar dat hij tijdens deze allnighter niet mag ontbreken.
Marcus Gehring is resident in Club NL, en iedere woensdag weet hij de tent weer vol te trekken en volledig los te laten gaan. Met deze schare aan internationale top DJ’s wordt deze KRANGzinnige allnighter die tot tien uur 's ochtends duurt een avond waar geen einde aan lijkt te komen. Reken maar dat je die Chinese powersnoepjes nodig zult hebben.
Club Krang is op zaterdag 15 september van 23.00 tot 10.00 uur in Club Akhnaton, Nieuwezijds Kolk 25, Amsterdam. Entree is €12,50 aan de deur. good2b geeft 3 x 2 kaarten weg voor KRANGzinnig! Kijk snel bij WIN. De actie loopt tot donderdag 13 september.

Deel dit artikel
Back to top