Fashion

Spin-Off in Club 8

Amsterdam - Een nacht vol vertier. Op vrijdag 7 september opent Club 8 in Amsterdam het nieuwe uitgaansseizoen met een heuze Spin Off. Bijkans alle organisaties geven acte de présence en zullen hun beste draaikunsten vertonen om alvast nieuw publiek voor zich te winnen. Tot 05.00 uur gaat het dak eraf en het laatste uurtje wordt gevuld door de populairste organisatie van de nacht, uit te kiezen door het publiek.
Wat krijg je allemaal voor je kiezen die nacht? Uptight, de alternatieveling onder de indierockers. RobotRock, de rockers onder de indiers. Betty & Billie's Beat Boutique, de leukste dametjes in sixtiestyle draaien sixties, soul en rock 'n roll. Extravers, altijd origineel in zijn performances, art en djs. Nieuw talent in de mix met gevestigd talent. Fok Stijl, geleidt door twee ouwe koeien in het vak met nieuwe ballen. Geen hokjes, maar wel een uber eclectische mix. Dan nog Gossip, underground minimal, electro en techno voor alle dames. En deze avond moeten ze dus ook de heren zien te vemaken.
Behalve al dit gevestigde talent is er ook nog plek voor ongekend talent, maar wel op een ander gebied. Met de 'WIN je eigen ACT' wedstrijd is er een strijd gaande tussen drie vooraf geselecteerde acts/performances die de kans krijgen zich te laten zien. Drie keer vijf minuten gevuld door aanstormend performance talent. En de winnaar mag z'n performance nog eens doen op zijn/haar favoriete feest in Club 8. Heb je nog een vriend, vriendin, broer of zus die nodig uit de coulissen wil, of misschien sta je zelf wel te podiumpopelen, surf dan naar Club 8 voor meer informatie.
Spin-Off is een compilatie van alle feesten waarbij het leukste publiek en onverwachtse acts een coole cohesie vormen, en de authentieke Club 8 sfeer die deze speciale avond en nacht bereikt wordt. Het publiek bepaalt welke organisatie het laatste uurtje volmaakt en de organisaties bepalen welke performance act wint! Kortom een spannende nacht vol verrassingen, VJ’s en muziek. Spin-Off is op vrijdag 7 september van 23.00 tot 05.00 uur in Club 8, Admiraal de Ruijterweg 56 B, Amsterdam. Entree is €7,50.

Deel dit artikel
Back to top