Fashion

Billen schudden in Latin Village

Amsterdam - Vanuit een passie voor latin en salsasound werd het zwoele zomerfestival Latin Village geboren. Haal je sambaballen uit het vet en stop je haar in de kokosolie: time to salsa!
Latin Village is een compleet Eftelingdorp, waar iedereen met een passie voor salsa meteen naar toe moet. Latin tot en met, van Salsa stage, Favela Funk tent en San Fran Bounce-tent tot exotische cocktails en tortilla’s met salsa in de Food en Beverage-tent. Maar vergis je niet; eten en drinken zijn bijzaak in Latin Village. Dansen moet je hier! Billen schudden, heupen draaien. Wees gewaarschuwd, je donderdagavond cursus Salsadansen volstaat niet. Hier komen de echte professionals. Gelukkig is er een Salsa-workshop waar je je stijve Hollandse billen warm kunt draaien.
Het festival staat bekend om de ontvankelijke, prettige sfeer en de leuke mix van mensen die er komt. Latin Village is high heel friendly en staat dus garant voor zomerse outfits en een feestelijke sfeer. Niks grunge, niks bleke veganistische gothica’s. Exotisch, heet, kleurrijk. Met verschillende nationale en internationale sterren die weten hoe ze jou aan het kontendraaien krijgen. Van Latin House, Strictly Salsa tot Reggaeton en Safron bounce. Latin Village vindt plaats op zondag 1 juli op het recreatieterrein Spaarnwoude te Amsterdam. Het festival is geopend vanaf 11.00 uur en duurt tot 23.00 uur. Kaarten kosten € 32,50.
good2b geeft 2x2 kaarten weg voor het festival! Kijk snel bij WIN. De actie loopt tot maandag 18 juni.

Deel dit artikel
Back to top