Fashion

Olympique de feestspelen

Amsterdam - Mensen die met weemoed terug denken aan de tijden van de Roxy en de feesten van Getaway en Diep in Club Loos, zullen zich hier zeker op hun plaats gaan voelen! De Amsterdamse cafés Diep en Getaway, bijgestaan door de partyorganisaties Rendez-vous en Fullcolour, hebben de handen ineen geslagen voor een opmerkelijk feest dat schuil gaat onder de noemer Olympique de Feestspelen. Het themafeest vindt zaterdag 31 maart plaats in het populaire restaurant Hotel de Goudfazant in Amsterdam.
Het zal ongetwijfeld een dolle boel worden, daar de bij het feest betrokken organisaties een reputatie hoog hebben te houden betreffende feesten met een hoog mooie vrouwen gehalte, fraaie decoratie, en vooral veel humor, iets wat in het hedendaagse nachtleven een zeldzaam verschijnsel is. Het feest zal een opmerkelijke combinatie worden van feesten en 'sporten'. En dat alles in de olympische gedachte van deelnemen is belangrijker dan winnen. Teams, die uit minimaal acht personen moeten bestaan, kunnen elkaar bestrijden op ''sportonderdelen" als steltlopen, de rollatorrace, hinkelen, sjoelen, parapluhangen en de kop van jut. Het dj aanbod is verrassend gevarieerd. Verdeeld over drie arena's zullen de volgende dj’s optreden: Brain S, Tom Trago, Ruby Wax, San Proper, Zender, Wanka , Piet Popcorn, Kostas Hom, Herwin Bonardi en de Poldergod.
Kaartjes voor dit olympisch festijn op zaterdag 31 maart kosten € 20. Deze zijn in de voorverkoop bij Café Diep, Getaway Café en Supermarkt. De avond vangt aan om 23.00 uur, de spelen beginnen om 24.00 uur. Voorafgaande aan het feest is er ook nog de mogelijkheid om deel te nemen aan het olympisch diner, het is wel belangrijk dat je tijdig reserveert. Voor het diner en entréekaart voor het feest, betaal je € 55. Hotel de Goudfazant is gelegen aan Aambeeldstraat 10 H in Amsterdam Noord. We geven 3 x 2 plekken op de gastenlijst weg voor het feest, kijk snel bij WIN!
(Beeld: Diego Fuga)

Deel dit artikel
Back to top