Fashion

Scissor Sisters open-air concert

Amsterdam - Op woensdag 4 juli geeft de New Yorkse band Scissor Sisters een concert in het Westerpark in Amsterdam. Het concert van 22 april aanstaande in de Heineken Music Hall was al binnen een mum van tijd uitverkocht. De kaartverkoop voor het concert in het Westerpark start aanstaande vrijdag 23 maart.
De Scissor Sisters breken in 2004 met hun gelijknamige debuutalbum direct door in met name Groot-Brittannië. Het album is daar het bestverkochte album van het jaar, daarmee ondermeer Keane achter zich latend. In totaal worden er van dit album wereldwijd meer dan drie miljoen exemplaren verkocht. Ook in Nederland scoort de band met hun mix van glam rock, disco en alternatieve muziek bescheiden hits met de Pink Floyd cover Comfortably Numb, Laura en Take Your Mama Out,
Met de single Don’t Feel Like Dancin’, van het in september verschenen tweede album Ta-Daa, bereikt de band van zanger Jake Shears ook in Nederland de top van de hitlijsten. Na een succesvol optreden op Lowlands vorig jaar geeft de band dit jaar een optreden in een uitverkocht Heineken Music Hall en daar is dus zojuist het open-air concert in Amsterdam aan toegevoegd. Het concert vindt plaats op woensdag 4 juli in het Cultuurpark Westergasfabriek. Kaarten voor deze show kosten € 36 en de aanvang is om 20.00 uur. De kaartverkoop start vrijdag 23 maart om 10.00 uur.

Deel dit artikel
Back to top