Fashion

Supercalifragilisticexpialidocious

Amsterdam - In een tijd waar iedereen zichzelf DJ noemt, elke groenteboer een visueel kunstenaar is, waar hip betekent dat je niet mag dansen, en je steeds meer betaalt voor minder… Daar komt Supercalifragilisticexpialidocious nu aan met een van oprechte creativiteit vervulde avond. Want bij Supercalifragilisticexpialidocious laat je je meeslepen in de sprookjeswereld van de creativiteit. Vanaf vrijdag 2 maart organiseert Springlive Producties dit nieuwe concept in samenwerking met Club La. Stap in een nacht vol muziek, theater, poëzie, beeld en verrassing.
In de vergeten sprookjesachtige setting van Club La worden oude tijden herleefd, moderne tijden geleefd en de toekomst beleefd, als je in de romantische bubbel van Supercalifragilisticexpialidocious binnenstapt en je laat verrassen en meedragen op de golf van creativiteit.
Het doel van de Springlive staat ook tijdens deze avond centraal. Namelijk het doel mensen bij elkaar te brengen en kennis te laten maken met allerhande soorten creatieve kunst- en cultuurstromingen, en zo Amsterdam weer springlevend te maken en nog meer nieuwe spannende en creatieve uitingen te creëren. Na de eerste editie zullen er vervolgavonden plaatsvinden in onder meer De Kring en Volta. Club La opent zijn deuren vrijdag 2 maart om 22.00 uur, entrée is € 8. Club La is gelegen aan Kerkstraat 50 in Amsterdam.

Deel dit artikel
Back to top