Fashion

Shoot Me, I’m Famous in Off_Corso

Rotterdam - Op zaterdag 2 december gaat de spiksplinternieuwe avond “Shoot Me, I’m Famous!” van start in Off Corso in Rotterdam. Shoot Me, I’m Famous! onderscheidt zich door een eigenzinnige kwalitatieve line-up, die garant staat voor een absolute topavond in één van Nederlands populairste clubs.
Behalve het drietal top dj’s dat op het programma staat wordt Off Corso met enkele simpele doch zeer effectieve aanpassingen omgetoverd tot een housetempel waar de sfeer en emotie vanaf spatten. Verlaat voor even de koude Nederlandse buitenlucht en dompel je onder in het warme Shoot Me, I’m Famous! bad.
Main act van de avond en resident dj van deze nieuwe avond is de uit Chicago afkomstige superstar dj Honey Dijon. Haar niet alledaagse verschijning past precies bij de uitstraling die Shoot Me, I’m Famous! voor ogen heeft; opvallend, eigenwijs en eigenzinnig… Dat haar pompende housesets de dansvloer keer op keer helemaal gek maken bewees zij eerder dit jaar al op de Absolutely Stereo Dance Parade After Party, waar zij met een set van 2 uur het publiek tot een ongekend uitzinnige dampende massa smeedde. Liefhebbers, azijnpissers, kenners en leken waren het er allemaal over eens; het was één van de beste dj sets ooit op Rotterdamse bodem gedraaid!
Naast Honey Dijon staan ook Ramon en Luciën Foort achter de draaitafels. De Haagse “houseveteraan” Ramon kan makkelijk in het rijtje Marcello, Remy, Dimitri en Ronald Molendijk geplaatst worden. Ook al geniet hij niet de landelijke bekendheid van de eerder genoemde heren, hij draait wel al net zolang mee en heeft een zeer grote stempel op het nachtleven in zijn thuisstad gedrukt. Begin jaren negentig was hij de resident dj van de legendarische club “La DS”, de RoXY van Den Haag, waar hij wekelijks onnavolgbare marathonsets van 6 uur of langer liet horen. In een later stadium was Ramon ondermeer resident van Silly Symphonies en Club Las Palmas. Luciën Foort behoeft ondertussen geen introductie meer. Al sinds de jaren negentig is deze markante Rotterdammer een bekend en gewaardeerd gezicht in de vaderlandse dancescene.
De vocalen in de main hall worden gedaan door een andere internationale ster: de uit Rusland afkomstige MC Vika Kova. Met haar seksbom-achtige uitstraling en zeer opvallende kledingkeuze is ook zij een (vocale) verschijning waar je even van opkijkt.
De altijd gezellige lounge van Off Corso is in handen van het in Rotterdam wereldberoemde duo Thunderpussy & DD King. Als initiators van de al even beroemde en onlangs overleden Betty Ford Clinic weten zij als geen ander hoe het publiek vermaakt wil worden met een mash-up van hits van de jaren 70 tot heden. Beware, they are gonna rock!
Kaarten voor Shoot Me, I’m Famous! Op zaterdag 2 december zijn €11, de Off_Corso vangt gaat open om 23.00uur.

Deel dit artikel
Back to top