Fashion

Disco Exota

Amsterdam & Rotterdam - “Dirty psychedelic space disco,” klinkt zo lekker in de mond dat het niet anders kan dat dat het ook strelend voor het gehoor werkt. De cosmische disco gekte breekt aanstaand weekend los in Amsterdam en Rotterdam, tijdens Disco Exota.
Vrijdag 27 oktober vindt in Café Pakhuis Wilhelmina Disco Exota plaats met op de line up I-F, Gstring en FunkNoir. I-F, ofwel Inter-Ference, ken je wellicht nog van die dikke underground hit in de dance scene eind jaren ’90: Space Invaders Are Smoking Grass. De hit werd tot op de dag van vandaag gezien als het allereerste voorbeeld in het genre electroclash.
Zaterdag de 28e wordt het Bootleg DJ Café tot de nok toe gevuld met een dikke geluidgolf die afkomstig zal gaan zijn van Elitechnique, en wederom Disco Exota organisatoren FunkNoir, Gstring en voor zaterdag is ook Kick van de partij.
Disco Exota vindt vanaf vorig jaar plaats in het Rotterdamse Bootleg DJ Café, en is daarna snel uitbreid naar meerdere locaties waaronder Club Rotterdam, maar ook de Amsterdamse Studio 80, Sugar Factory, TWSTD, en nu dus Pakhuis Wilhelmina.
Vrijdag gaan de deuren van Pakhuis Wilhelmina open om 21.00uur, entrée is 5. Het pakhuis is geleven aan de Veemkade, op nummer 576. Bootleg DJ Café gaat op dezelfde tijd open, echter is hier de entrée gratis. Bootleg DJ Café ligt aan de Mauritsweg 33.

Deel dit artikel
Back to top