Fashion

Viezigheid verplaatst zich

Amsterdam - De organisatie achter de house, electro en techhouse van Molotov, en de smerige urban epileptic van The DirtyDirty kondigde onlangs aan te gaan verhuizen. De superscuccesvolle edities van Molotov & TheDirtydirty bleken toch niet zo succesvol in Hotel Arena, en haar nieuwe editie vindt per 13 oktober plaats in de Panama.
Het concept dat al snel naam kreeg in het Amsterdamse nachtleven, zal elke eerste vrijdag van de maand gaan plaatsvinden, echter valt de ‘opening’ in Panama op de tweede vrijdag, de 13e van oktober dus.
Met nieuwerwetse dj’s en ouwe rotten in het vak zoals Philip Young, Terry Toner, Victor Coral, Kubus, Drunken Lion Soundsystem en The Flexican belooft Molotov & The DirtyDirty weer een als vanouds smerig festijn te worden, waarbij de nodige pijnstillers ‘s ochtends geen overbodige luxe bij de versgeperste jus d’orange zullen zijn.
We vroegen ons natuurlijk af waarom de succesformule zich van club Arena naar Panama zal verplaatsen. Het bleek te maken te hebben met meningsverschillen tussen de organisatie Enter Dexter en die van Hotel Arena. “In het kort komt het erop neer dat ze het belangrijker vinden geld te verdienen met onzin, dan dat ze daadwerkelijk iets tofs willen maken van Hotel Arena... We hadden een top concept daar, maar het interessert ze geen moer. Beetje jammer. En Panama wil wel graag leuke dingen doen, vandaar dat we daarheen gaan,” aldus Tom van Enter Dexter.
Kaarten voor Molotov & TheDirtyDirty op vrijdag 13 oktober in Panama kosten €10 in de voorverkoop.

Deel dit artikel
Back to top