Fashion

Prik opent!

Amsterdam - “Queer or not, PRIK is hot!” De dijenkletser-slogan van Amsterdamse nieuwste aanwinst: Prik. Prik is een heterovriendelijke gay bar waarvan de deuren op 14 juli open gaan in hartje Amsterdam op de Spuistraat.
Verwacht geen gay-ish house muziek in Prik, maar muziek van nu gecombineerd met die van toen. Een gemengd feestje dus, want de dj’s draaien coole nieuwe tracks maar ook retro nummertjes. Wat zeker niet onbelangrijk om te melden is dat Prik een terras heeft, met heerlijke liflafjes en sapjes. De inrichting van de bar is heerlijk kleurrijk en knus, retro maar modern, en de boom met schommel moet je zeker even uit gaan uitproberen…
Jelger Bakker en Gerson van Eck, de heren achter Prik, wilden geen pretentieuze bar neerzetten maar toegankelijk, fris en nieuw. ‘s Middags ga je hier met mams even langs voor een smeuig zelfgebakken taartje, een prik-prakje en drink je thee die met zuiver water gezet wordt. After all, gaat het altijd om de details… Om nog ef een vooroordeel van de hand te doen, gays drinken zeker wel bier. Prik schenkt namelijk biercocktails.
Een wipwap doen a la Sex and the City’s Samantha? Biercocktails nippen? Het décor bewonderen inclusief zijn dj’s? Ga langs met de opening van Prik. Alle hapjes en cocktails zijn dan gratis. Wat een prikkie he?!
Prik is doordeweeks geopend van 16.00 tot 01.00uur, in het weekend tot 03.00uur. Op maandag is de bar gesloten. De site ten tijde van schrijven nog niet online, maar voor de naslag: www.prikamsterdam.nl Prik ligt aan Spuistraat nummer 109.

Deel dit artikel
Back to top