Fashion

De Club Strikes Again!

Amsterdam - Pinksterzondag 4 juni (maandag vrij) is De Club weer back in town. Twee zalen, een VIP lounge, live-acts, dansers, special effects en toch wel een beetje een maffe line-up. De Club viert Pinksteren; naast twee van vier vaste Club residents (deze editie Billy the Klit en Marcel) gaan Brian S, Yorin FM DJ Gijs Staverman en DJ Flo volledig uit hun plaat.
De vaste stamclub Kingdom zal voor deze editie wederom een volledige metamorfose ondergaan. De mooiste portiers van de hoofdstad en de zeldzaam vriendelijke Clubhost heten de 3.800 Club leden (en natuurlijk ook alle niet leden) vanaf 19.00 uur meer dan welkom op deze prachtige Pinsksterdag.
De Club is de langst lopende avond van Amsterdam en heeft binnen twee jaar na haar oprichting in 1995 eigenhandig van de zondag (voorheen een rustdag voor uitgaand Amsterdam) een uitgaansdag gemaakt. Het concept - op één locatie eten, drinken en dansen - was destijds iets nieuws in de hoofdstad evenals de muziek; een vrolijke en snelle mix van drie decennia dansmuziek door de top DJ’s van dat moment.
Na Sinners, Sociëteit L.A.N.X. en het Leidsepleintheater (Boom Chicago) werd De Club in Odeon een absolute hype in Amsterdam. De huidige locatie is Kingdom op de Jan van Galenstraat 10. Er zijn meerdere dansvloeren met
verschillende muziekstijlen en er vinden altijd een of meerdere live optredens plaats waar zowel bekende (in het verleden Hans Dulfer, Gordon, Rosa King, Volumia!, Antonie Kamerling, de gezusters Klemann, Paul de Munnik, e.v.a.) als onbekende artiesten (dansers, beeldend kunstenaars, circus, kleinkunst etc.) ander of nieuw repertoire uitproberen.
De Club Pinkster editie dus deze zondag 4 juni, van 19.00 tot 01.00 uur, entree € 15,- . Voorverkoop via Ticketservice.

Deel dit artikel
Back to top