Fashion

Club Society goes Berlin

Review - Tijd om te socializen, te luisteren, je mening te vormen, en eventueel mee te discussiëren… Club Society komt er weer aan. Dé avond in de Off_Corso die niet alleen maar draait om sjansen en zuipen, maar om fatsoenlijke gesprekken, interessantie visies en interviews met hippelingen van buiten je eigen stad en land, want zoals je weet, zoekt Club Society zijn grenzen op…
Iedere maand zoekt Club Society via internationale gasten, live performances en een expositie de dialoog tussen verschillende steden. Onder het motto ‘Armoede is een geweldige voedingsbron voor creativiteit’ neemt Club Society je op donderdag 1 juni mee naar de underground kunst en clubs van Europa’s armste maar meest bruisende stad… Berlijn.
Voor deze editie gingen Barkode Produktiehuis en Off_Corso de samenwerking aan met Rotterdams befaamde woonkamerspecialist; Martin Roedolf. Deze man wist afgelopen jaar heel creatief Rotterdam te verrassen met het nieuw e-socializing concept ‘Wohnzimmer’ en bracht eindelijk weer gezelligheid in da house. Club Society ontmoet Wohnzimmer in Off_Corso tijdens deze Berlijn editie.
Vanaf 18.00 uur opent Off_Corso voor deze speciale gelegenheid het terras en kun je je vast opwarmen voor een verwachtingsvolle avond. Met interviews met Berlijnse kunstenaars, vette graffiti en sticker exposities, 8mm films en een edgy clubnacht is dit een definitely super aftrap naar een hopelijk lange zomer.
Het terras gaat dus open vanaf 18.00, het programma zelf begint 3 uurtjes later. Kaartjes voor de Club Society op donderdag 1 juni in Off_Corso kosten €5.

Deel dit artikel
Back to top