Fashion

Treetz in A’dam!

Amsterdam - Op zaterdag 20 mei strijkt de Treetz-crew – onder leiding van DJ Chuckie en Real el Canario – voor de allereerste keer neer in Amsterdam. Na uitverkochte edities in Off Corso, Rotterdam en 013, Tilburg werd in de hoofdstad de roep om Treetz ook daar te organiseren groter en groter. In Amsterdam vind je eigenlijk bijna alles, maar de twee most valuable players van de eclectic-scene in Nederland zijn daar nog nooit gezamenlijk te zien en te horen geweest met hun eigen avond. En dat terwijl Treetz met frontmannen Chuckie en Real inmiddels - goed beschouwd - kan worden gezien als het toonaangevende eclectic concept van Nederland, dat nu ook in de Amsterdamse Paradiso te beleven is!
Treetz kan volgens Chuckie en Real het beste worden omschreven als the next step in city clubbing. “Treetz is niet direct dance, niet direct urban, niet direct pop, maar een high level eclectisch entertainment- en uitgaansconcept dat het beste brengt van alles. Verpakt op een manier zoals wij het graag doen: met skills, een perfecte timing en techniek. Maar vooral met het doel om altijd weer volledig elke club op z’n kop te zetten! Treetz is ons eigen antwoord op de uitgaanscultuur die enorm verandert op dit moment. Grenzen vervagen in de muziek, in scenes en sfeer wordt universeler. Zowel binnen ons segment als binnen het “puur” elektronische. Kijk maar bijvoorbeeld naar wat 2Many DJ’s doen.
Ook de samenstelling van het publiek is eigenlijk heel ‘eclectisch’ en toch is iedereen één. En dat is vooral toe te wijzen aan de open minded-instelling van het publiek, dat op 20 mei in de Paradiso uit zijn dak zal gaan, met een bijzondere toevoeging: In mei staat dus Treetz in Paradiso, met een extra Paradiso-style tintje. Zo wordt de bovenzaal bijvoorbeeld gehost door Superstijl (www.superstijl.nl): het concept waarbij jij door middel van stempassen bepaalt wat de dj draait. Dat concept is echt helemaal in de geest van nu en trekt alleen al uit zichzelf volle zalen in het Patronaat in Haarlem en de Utrechtse Winkel van Sinkel. Treetz en Superstijl in Paradiso is dus echt wat je noemt ‘eclectic in optima forma’!”
Treetz, always a special gift! Op zaterdag 20 mei in Paradiso, vanaf 00.00., kaarten zijn €20! good2b geeft 2 x 2 plekken op de lijst weg voor Treetz, check WINNEN! (Je kunt meedoen aan de prijsvraag tot en met woensdag 17 mei)

Deel dit artikel
Back to top