Fashion

Paaspop feat. Extrema!

Schijndel - Festivaltijd! Aanstaand weekend wordt het festivalseizoen geopend in Schijndel met rock, pop, theater en dance! Paaspop bied je vijf area’s waar je kunt rondslenteren, bands checken, beuken, of gewoon kan chillen, tijdens het paasweekend op zaterdag 15 en zondag 16 april.
Het dancegebied wordt dik vertegenwoordigd door Extrema, met artiesten als Nathan Fake, T. Raumschmiere, Rachmad, Bailey en De Jeugd Van Tegenwoordig. Paaspop is meer dan alleen dance, je kunt helemaal los gaan op de tracks van onzer eigen rockbitch Anouk, of met je stilettohakken in de derrie staan bij Vive la Fete. Een saai paasweekend bij je schoonouders zit er niet meer in. Die neem je gewoon mee naar Gabriel Rios of natuurlijk gewoon naar Peter Pan Speedrock. Le Clic komt even langs voor een spaced out set, De Dijk doet zijn ding, en Vice la Fete sexes you up. Klinkt als het perfecte begin van de zomer, hmm? Check de gehele line up en het blokkenschema op paaspop.nl.
Zaterdag kun je feesten van 16.00 tot 02.00, en zondag kun je die paaseieren zoeken tussen 13.00 en 01.00. Er zijn dagkaarten, maar ook combikaarten, als je die in de voorverkoop haalt heb je er al een voor €62, zaterdagtickets zijn €42, voor alleen zondag betaal je €56. Er is natuurlijk ook een camping waar je kunt overnachten. Voor maar €9 kun je daar je tentje of lekker warme caravan opzetten. Maar watch this! We geven 2 x 2 combitickets weg! Wil je kans maken op deze weekendkaarten, check dan WIN!

Deel dit artikel
Back to top