Fashion

No Bullshit! in Studio 80

Amsterdam - De tweede editie van No Bullshit! staat gepland op 7 april in het Amsterdamse Studio 80 grotje. De duivels van de Amsterdamse muziekscene, DJ’s Mno, Andy Royd & Atomica van Robotrock, brengen je een reeks acts waar je stijl van achteroverslaat.
No Bullshit! staat voor die feilloze mix tussen electro en rock, die je op een snuifspiegeltje wordt gepresenteerd door slinkse dj’s aangevuld met live acts. Naast de usual dansbare rock en electro, laten ze hun tracks stiekem overgaan in de wat meer obscure breakbeat, new wave en italo plaatjes.
Als live acts van deze avond staan de Tilburgse acts Linked en Geluiderikken op het podium. Alles in stijl natuurlijk, want Linked neigt met zijn wave en pop rock invloeden ook sterk naar electro en breakbeat. Hun debuut album Mask Behaving hebben ze onlangs umgetauscht naar een 5.1 dolby surround experience aangevuld met Vj beelden van de kijkbuiskinderen. Je kunt de beelden al gaan aanschouwen, ze zullen ze namelijk gebruiken tijdens hun show in Studio 80. Het muziekcollectief Geluiderikken brengt je een mix van humor, samples, breakcore, polka en country (!) met een overdosis terror, noise, elektro, disco en beats.
Mno, Andy Royd & Atomica kunnen weer bij zinnen komen als guest dj Rosso een set van van electro, acid nouveau, tech-house, breaks, rock komt draaien en in de achterzaal van Studio 80 kun je terecht voor meer eigenwijze en experimentele sounds. Hier zal Salvador samen met zijn maten de uithoeken van de dansbare muziek laten horen.
Idm, drill ‘n’ bass, acid-disco, cliq-hop, glitch-core en minimale gabber-polka zijn hem niet vreemd. Soms een beetje raar, maar dat moet je met een korreltje zout nemen.
Damage voor deze brute No Bullshit! avond is €5. De deuren gaan om 21.00 open, de eerste live acts staat klaar te bleepsen om 22.00.
Oja... Studio 80: Op Rembrandtplein in Amsterdam, naast de Escape.

Deel dit artikel
Back to top